top of page

Stef + Jasper

Liefde gaat over grenzen. Overstijgd maatregelen en overwint alle tegenslag.

Leve de liefde. liefdesbubbels en klinken met 2, of 5 of 10.

Japser's roots liggen in Nederland. daar zouden ze dan ook feesten. Bij hun lievelingsplek aan de haven in Friesland. Maar you know... er ik kwam namelijk iets tussen. Daarom hier deel 1: Bij Stef's roots in België. Waar ze samen iets moois aan het opbouwen zijn.


OOOOH YES!

Wordt vervolgd ;).


 
Intieme ceremonie en first look bij zonsopgang

Ik denk dat ik nog nooit zo iets moois en echt meegemaakt heb.


Serieus.


Ik weet nog goed dat we rond de tafel zaten om een plan te bedenken rond "the civil wedding". Want het feest was verzet, maar noooo way dat we 2020 zouden laten voorbijgaan zonder er iets bijzonder van te maken. #loveisntcancelled !!!!!

En toen kwam er dit uit de bus:

〰 een first look.. "misschien een mini-ceremonie - gewoon met z'n tweeën? ". 〰In Kalmthout - "aaah top, dus een mooie plek bij de Kalmthoutse heide!! " 〰en wanneer dan? "Haha gek idee, misschien bij zonsopgang"? JA, doen we! ... "uhm cool, oke, dat wordt het dan".

Even kijken wanneer de zon zou opkomen, de 2 meiden van de MUAH verwittigen dat we al om 5u00 zouden starten aan de dag, de fotograaf was all in... en zo geschied. 〰 Wilde plannen - dat zijn de beste, niet?


Het was prachtig. Maar echt. Dat moment tussen hun twee, zo intens en liefdevol. 〰De spanning van die eerste aanraking zonder elkaar te kunnen zien. Naar elkaars geloften luisteren terwijl de zon zachtjes door de wolken heen aan het opkomen was...

En met niets anders rekening hoeven te houden dan elkaar.


Jasper kwam nadien bij me staan. "Dit raad ik echt iedereen aan" zei hij vol ongeloof in zijn stem over de schoonheid van het moment dat hij net beleefd had.

— En ook ik hield het (voor de 100ste keer die ochtend) niet droog.


OH YES!


 
Lunch

Iedereen mooi apart (coronaproofff natuurlijk) en met zijn eigen picknickmand vol lekkers.


 

Wil je ook je huwelijk laten vormgeven door Méra? Vraag dan de huwelijksbrochure aan via het furmulier dat je hier kan vinden.

Of mail naar info@merastudio.be


Comments


bottom of page