top of page

Editorials

Editorials

elienjansen.CHAIMA13.jpg
elienjansen.DREAMSS17.jpg
elienjansen.DREAMSS16.jpg
elienjansen.DREAMSS12.jpg

Méra is een styling en art direction studio met een zwak voor de liefde & oog voor detail, persoonlijkheid en aesthetics

Met Méra vertaal ik verhalen en dromen van koppels en merken naar mooie momenten en taferelen. Voor de meest dromerige dagen, de mooiste geliefden, artfully chosen settings & weloverwogen editorials.

 

Ik ga graag weg van het alledaagse en creëer voor jullie iets met zijn eigen karakter en stijl:  stijlvol, modern, dreamy, etherial, ongedwongen, bedachtzaam en persoonlijk. Telkens met een persoonlijke en eigentijdse kijk op styling en huwelijken.

WEDDINGSTYLING  |  WEDDING ADVISORY & CONCEPTUALIZATION  |  ART DIRECTION  |  EDITORIALS  |  EVENTS

Weddings

Ik creëer  voor jullie een huwelijk met een  persoonlijk concept en aankleding. Voor jullie ontworpen en samengesteld.

Editorials

Breng je merk naar buiten door middel van een mooi uitgedachte editorial. Ik denk graag mee aan het concept en werk de set voor je uit.

Intimate events

Zet je merk of product in de kijker door middel van een picture perfect (influencer) event of product launch.

ONTDEK MEER OVER MIJN SERVICES

elienjansen_edited.jpg
elienjansen.DREAMS71.jpg

For those memories you can't keep, but hold dear -

Creativiteit, mooi uitgedachte concepten en persoonlijkheid vormen het kloppende hart van een huwelijksfeest, event of editorial. Durf af te wijken van het gebruikelijke, durft te dromen en je persoonlijkheid door te trekken. Wees een beetje eigenzinnig in je keuzes. 

 

Styling is zoveel meer dan een enkele kaarsen op tafel: het wikkelt zich rond een gevoel dat je wilt oproepen.  Dit kan gaan van dromerig, naar zacht, naar zuiderse avonden in Italië, naar gezellige winterse dagen. 

Hi, Ik ben Femke — de dromer/creator achter Méra

Met een groot zwak voor de liefde,  het grootste enthousiasme voor wilde plannen,.... Nooit genoeg salted caramel, pizza en spookskeschips. Ook nooit genoeg reizen, Pinterestborden, danskes in de keuken en vaasjes van de kringloop.  Goed in visualiseren, dagdromen, aanvoelen. Vindt bananen verschrikkelijk. Kan winnen met een wedstrijd "drijven", maar zeker niet met radslag.  Plattelandskind,  maar flaneert graag door een mooie stad. 

Enkele van onze mooiste herinneringen zijn gevormd rond een tafel, daarom is unieke tablescapes bedenken en hiermee een onvergetelijk moment creëren  het liefste wat ik doe van deze Job.

elienjansen.femke21.jpg
siriwanchmprn-14.jpg
elienjansen_edited_edited_edited.jpg

ONTDEK MIJN JOURNAL 

Ontdek huwelijken, editorials, inspiratie en meer.

bottom of page