top of page

Marie + Jonas

Club l' amour . #loveisnotcancelled

/ Marie + Jonas / Pechvogels. Genieters. Gelukzakken.


Niet alleen werd hun feest aan de zee 1 week (!!) op voorhand gecanceld en hebben ze alles moeten verzetten, veranderen en omgooien... daarbij kwam storm Odette op visite én werden de maïsvelden die ze gekozen hadden voor de lunch de dag voordien gedorst. Jawadde.


Pechvogels.


MAAR je ziet het goed. Die lunch staat in plaats van naast het veld in het veld. En bleek dat ook wel héél schoon te zijn. En storm Odette? Als strijders der wind en regen beschermden wij de tafel. Toen Marie en Jonas er waren, gingen ze er gewoon voor met paraplu klaar voor de strijd. Er waren dekens, paraplu’s. Én... opklaringen (yes!).


Genieters.


Jurk weer opgeborgen. Pak netjes in de kast. Een onzettend mooie dag gehad. En nu? Opnieuw kunnen uitkijken naar het volgende feest. Met hopelijk meer zon, meer familie en vrienden. Maar bovenal en dat staat sowieso vast: nog veel meer elkaar.


Gelukzakken.


Photo: Felix Boniface Lovers: Marie Houttequiet & Jonas Staut Dress: The Ivory Club bridal Grafische vormgeving: Marie Houttequiet Bruidsboeket: Annelies Vansant - Stek Concept & Styling by Méra

 

First look & geloften
 
Lunch

Een lunch in't veld. Met storm, dus met paraplu's, maar ook wonder boven wonder zonder. In't klein, maar met het leukste gezelschap. Een epische setting, een episch moment.

 

Club l'amour


"Dank je wel voor alles lieve Femke"

 
Diner 


 

Wil je ook je huwelijk laten vormgeven door Méra? Vraag dan de huwelijksbrochure aan via het furmulier dat je hier kan vinden

Of mail naar info@merastudio.be

Comentários


bottom of page