top of page

Dorien + Sander

Dorien en Sander: Twee schone mensen die droomden van een feest zoals hun vakanties in Zuid Frankrijk. Met hun familie dicht bij hun. Het werd een heerlijke zomerdag met een intiem 'taartmoment' als lunch tussen de bomen, een ceremonie omringd door vrienden met mooie woorden en muziek, lange tafels op het binnenplein van hun locatie en een prachtige golden hour waar we ons voor de aankleding van het feest op gebaseerd hadden.


Dorien en Sander en hun Golden Hour Wedding:


Photo: Melissa Milis

Florist: Wildflowers & Wodka Taart: Mieke Bakt

MUAH: The Storybox Jurk: Rue De Seine

Concept & Styling By Méra


 
"We hadden niet gelukkiger kunnen zijn met onze trouwdag en we zijn er 100% zeker van dat niemand ons beter had kunnen begrijpen als jij Femke"
 

LUNCH

Dorien en Sander wilden graag een mooie taart, maar ze vonden het een beetje zonde om dit tussen de desserts van Tømmer catering te zetten (die zó fingerlickinggood waren, btw!). Dus de oplossing: we doen ‘s middags een taartmoment!


En zo gezegd zo gedaan: samen met de getuigen en enkele familieleden begonnen Dorien en Sander met een heerlijk stukste taart aan hun (meer dan geweldige) dag. Van een feestelijke start gesproken!

  


 
  


 

Wil je ook je huwelijk laten vormgeven door Méra? Vraag dan de huwelijksbrochure aan via het furmulier dat je hier kan vinden

Of mail naar info@merastudio.be


Comments


bottom of page